Seafront

Seafront er eiendommens eget restauranttilbud. En anledning til en lang, behagelig pause, eller bare raskt påfyll.
I behagelige omgivelser nytes gode råvarer.

Nyt Seafront – byggets eget restaurant- og serveringskonsept. Her tilbys kaffe i toppklasse med egen kaffemeny, behagelige omgivelser og service. Velsmakende retter kan velges fra menyer som tilfredsstiller ønsker og behov gjennom hele arbeidsdagen og uken.

Roomservice kan bookes i egen app for servering til møter og teknisk tilrettelegging. Bedre opplevelser og høyere effektivitet er målet. Eller følelsen av et 5-stjerners hotell.

Økologisk og kortreist

Restaurantopplevelsen du nyter daglig

Seafront skal være ensbetydende med kvalitet og håndverk, en restaurant på jobben. Vår ambisjon er å skreddersy en sunn og variert meny som møter dine krav til deilig mat. Seafront baserer menyen på kortreiste og økologiske råvarer i sesong, der alt lages fra bunnen, av dedikerte kokker. Det kreves mye av en variert meny for gjester som spiser hos oss hver dag – slik at vi bidrar til trivsel, glede og energi i hverdagen.

Møter, lunsj eller overtidsmat - bestill roomservice

Ønsker du å bruke tiden mest mulig av tiden du har tilgjengelig kan du benytte Roomservice. En tjeneste som gjør det enklere å planlegge lange arbeidsdager eller større møter.

Roomservice kan bookes i egen app for servering til møterom og teknisk tilrettelegging. Bedre opplevelser og høyere effektivitet er målet. Eller følelsen av et 5-stjerners hotell.

Nytelse i hver dråpe

SeaFront tilfører ytterligere ro og komfort når pausen skal nytes. Med nytraktet kaffe og noe å spise tilgjengelig, hele døgnet, tilføres ekstra velbehag og nytelse. Akkurat som på et 5-stjerners hotell. Et løft til totalopplevelsen.

Kontakt

Besøksadresse:
Tjuvholmen Alle 1-5
0252 Oslo

Trond Aslaksen
Megler, Akershus Eiendom

Telefon: +47 928 86 966
E-post: ta@akershuseiendom.no

Til toppen
Design: Blake. Kode: Heading North.
Alle bilder av lokalet er illustrasjoner.