Lokalene

Lokalene

Eksklusivt og fleksibelt

Vinkel_07_Kontorplasser_V08_Web
Velkommen hjem, til kontorer som gir anledning til å leve et arbeidsliv som tilfredsstiller ukens ulike behov. Front tilbyr effektive arealer med unike kvaliteter, til virksomheter som vil ligge i tet.

Front, i Tjuvholmen Allé 1 – 5, er allerede en eiendom i toppsjiktet. Nå heves ambisjoner og tilbud ytterligere. Her kan du tilpasse dagen, og døgnet, fordi omgivelsene er tilrettelagt. Lyse, gjennomgående arealer med store vindusflater og utsikt mot sjøen og Filipstad blir hverdagen. Lokalene er designet for fleksibilitet og tilpasses for endrede behov.

En flott takterrasse tilrettelegges som en oase med beplantning og mulighet for både sitteplasser og et sted å samle kjente og bekjente.

 

 

Helse og velvære servert i vakre rammer

Trening på første klasse
Med markedets beste apparater, en vindusfront med full utsikt og mye dagslys og 24-timers tilgang er byggets treningsrom laget for å gi de ansatte muligheten til å trene før jobb, i lunsjpausen eller etter jobb, akkurat når det passer. Garderobene ligger i direkte tilknytning til treningsrommet og kaffe-/smoothie-baren er bare noen meter unna. Det perfekte stedet for å få de ansatte til å holde seg friske og mer fokuserte på jobb.
Velbekomme - hele døgnet
Nyt Seafront - byggets eget serveringskonsept. Her tilbys kaffe i toppklasse med egen kaffemeny, servering ved bordet og rydding når du forlater. Velsmakende retter kan velges fra menyer som tilfredsstiller ønsker og behov gjennom hele arbeidsdagen og uken.
Roomservice kan bookes i egen app for servering til møter og teknisk tilrettelegging. Bedre opplevelser og høyere effektivitet er målet. Eller følelsen av et 5-stjerners hotell.

Føl på suveren kvalitet og dempet luksus

Fra du ankommer om morgenen, til utsikt og en rolig musikkbeat i resepsjonen, vil du merke at Fronts interiør gjenspeiler de høye ambisjonene for bygget.

Opplevelsen vil preges av naturlige elementer på overflater som gulv i marmor og eik, myke tepper og stoff-tapeter på vegger. Tilpasset belysning vil gi de ulike arealene både stemning og riktig arbeidslys. Stikkordene er eksklusivt, men behagelig og avslappende.

Gode planløsninger

Front har gjennomtenkte detaljer, og ikke minst gjennomtenkte planløsninger. Se dem her.

Kontakt

Besøksadresse:
Tjuvholmen Alle 1-5
0252 Oslo

Trond Aslaksen
Megler, Akershus Eiendom

Telefon: +47 928 86 966
E-post: ta@akershuseiendom.no

Til toppen
Design: Blake. Kode: Heading North.
Alle bilder av lokalet er illustrasjoner.